Рашисти за добу 78 разів обстріляли Херсон та область – є загиблий та поранені

Російські окупанти за минулу добу 78 разів обстрілювали Херсон та Херсонську область, вбивши та поранивши кількох місцевих жителів. Про це 4 березня у Telegram повідомляє прес-служба обласної військової адміністрації.

"Російські загарбники 78 разів обстріляли територію Херсонської області. За мирними населеними пунктами області випустили близько 360 снарядів із мінометів, РСЗВ, артилерії, танків та БПЛА", - повідомили представники ОВА.

За житловими кварталами обласного центру окупанти били 11 разів. Зокрема, снаряди влучили у кілька житлових будинків та одне з державних підприємств.

"Під час обстрілу села Львове уламкове поранення грудної клітки отримав 57-річний чоловік. Він загинув у власному будинку", - зазначили у прес-службі.

Також там повідомили, що троє інших мирних жителів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу окупанти завдали 30 ракетних та авіаційних ударів по всій Україні.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті