Ракетний удар по поліклініці в Дніпрі: один загиблий, мінімум 16 поранених

Внаслідок ракетного удару, який росіяни нанесли по поліклініці в Дніпрі, мінімум одна людина загинула й 15 отримали поранення 26 травня. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму Телеграм-каналі.

"Російські терористи вкотре підтверджують свій статус борців з усім гуманним та чесним, – написав Зеленський. – Ракетний удар по поліклініці в місті Дніпрі. Станом на зараз одна людина загинула та 15 поранено".

Пізніше з'явилась інформація про те, що кількість поранених виросла до 16, 4 людини вважаються зниклими безвісти. Серед поранених двоє дітей 3 і 6 років.

Зазначається, що на місці триває ліквідація наслідків обстрілу та порятунок постраждалих. Залучені всі необхідні служби.

Раніше повідомлялось, що РФ завдала ракетного удару по медзакладу в Дніпрі, є постраждалі.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті