Путіну сподобалася ідея поширити «Розмови про важливе» на дитячі садки. Щоб діти російську пропаганду засвоювали «з малих нігтів»

Російські педагоги запропонували Путіну поширити пропагандистські уроки «Розмови про важливе» на дитячі садки для дітей з 5 років. Ідея була висловлена під час зустрічі з лауреатами та фіналістами Всеросійського конкурсу «Учитель року».

Путін цю пропозицію підтримав. «У нас є такі вирази «ввібрав із молоком матері», «засвоїв із дитинства». Це говорить про те, що в ранньому віці певні базові речі ми дитині повинні закладати», - похвалив він ініціаторів введення пропагандистських уроків у дитячих садках.

За словами російського диктатора, «освітній простір має бути єдиним і відповідати цілям розвитку країни».

Як повідомлялося раніше, уроки «Разговоры о важном», які проводять у російських школах, являють собою концентровану пропаганду: виправдовують російську агресію проти України, глорифікують окупантів. 

Статті

Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Всі статті