Путін включив до складу Радбезу РФ свого колишнього охоронця Олексія Дюміна

Російський диктатор Путін включив до складу Радбезу Росії свого колишнього помічника й охоронця Олексія Дюміна, - повідомляють росЗМІ 30 вересня.

Зазначається, що Олексій Дюмін у минулому - охоронець Путіна, він починав свою кар'єру як офіцер охорони в Службі безпеки президента. У 2016 році його призначили губернатором Тульської області, цю посаду він обіймав вісім років. У 2024 році став помічником Путіна і секретарем Держради.

Крім того, до складу російського радбезу увійшли Олександр Лінець - начальник Головного управління спеціальних програм президента, Денис Мантуров - перший заступник прем'єра Михайла Мішустіна, колишній міністр промисловості і торгівлі, а також Вероніка Скворцова - керівник Федерального медико-біологічного агентства, у минулому - міністр охорони здоров'я.

Указ Путіна виключив зі складу радбезу Володимира Якушева, який у вересні став першим заступником голови Ради Федерації РФ.

Статті

Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Всі статті