"Прийде час, проситимете вибачення". Олещук вважає депутатку Безуглу "інструментом для дискредитації"

Командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук вважає народну депутатку Мар’яну Безуглу "інструментом для дискредитації вищого військового керівництва". Про це він написав у своєму Телеграм-каналі 30 серпня.

"Жахлива авіаційна катастрофа літака F-16, який пілотував один із найкращих українських льотчиків-винищувачів ОЛЕКСІЙ МЕСЬ, сколихнула увесь світ. Так, 26 серпня 2024 року, у день наймасштабнішого обстрілу України, ми втратили підготовленого пілота, втратили F-16, але ми не втратили людяність і віру в перемогу. Безумовно, МИ З’ЯСУЄМО ПРИЧИНИ АВІАЦІЙНОЇ КАТАСТРОФИ. Ніхто нічого не приховував і не приховує! Усе вище керівництво одразу отримало доповідь про катастрофу. Отримали попередній звіт і партнери зі США, які УЖЕ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО РОЗСЛІДУВАННЯ ПРИЧИН. Запевняю, що уже проводиться детальний аналіз, йде розслідування. Маємо ретельно розібратись, що сталось, які обставини,  чия відповідальність. І ЦЕ БУДЕ ЗРОБЛЕНО!", - зазначив Олещук.

"Інформація про такі інциденти не може видаватись миттєво у публічний простір і не може деталізуватись для медіа. ВІЙНА В КРАЇНІ! Але це байдуже для людей, які обрали Мар’яну Безуглу як інструмент для дискредитації вищого військового керівництва. Повісити усіх собак на військо не вийде. Тому я звертаюсь до народної депутатки, яка давно продала своє ім’я, для досягнення цих мерзенних цілей. Мар’яно, прийде час, проситимете вибачення перед усім військом за те, що накоїли, сподіваюсь у суді!", - вважає Олещук.

"Ви у черговий раз не лише вилили бруд на мене особисто і на Повітряні Сили, ви дискредитували виробників американської зброї – основного союзника України – США! Ви знову стали основним ньюзмейкером ворожої пропаганди і б’єте всі рекорди на російському телебаченні! Вам аплодує вся росія! Не допомагаєте, то хоча б не заважайте нам воювати!", - підсумував командувач Повітряних Сил ЗСУ.

Як повідомлялося, у Генеральному штабі Збройних сил України підтвердили втрату американського винищувача F-16 і загибель пілота.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті