Пригожин радить жителям РФ терміново копати на кордоні з Україною протитанкові рови

Власник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин радить мешканцям прикордонних з Україною областей РФ будувати фортифікаційні укріплення. Його слова цитує одні з пропагандистів ДНР Владлен Татарський.

Він поцікавився у Пригожина, що слід робити мешканцям Білгородської області, які, за версією російської пропаганди, зазнають "агресії" з боку України.

"Я вважаю, що весь свідомий бізнес і всі свідомі громадяни мають бути готові всіма способами відобразити агресію. Для цього, перш за все, необхідно допомогти мешканцям прикордонних областей провести так звані фортифікаційні роботи та побудувати оборонні загородження, схема яких є у будь-якому військовому підручнику". Це 4 ряди протитанкових пірамід, кілька рядів колючого дроту, а також протитанкові рови розміром 4 на 3 метри, серед яких потім укладаються мінні поля", - заявив власник ПВК "Вагнер".

Як повідомлялося раніше, російська сторона безпідставно звинувачує Україну в обстрілах прикордонних сіл Білгородської, Брянської та Курської областей.

Статті

Країна
08.10.2024
23:19

"Вистояли якимось дивом", або підсумки туристичного сезону у Криму

Якщо для туристів порівняно низькі ціни на відпочинок – це однозначний плюс, то місцеві жителі, багато з яких весь рік живуть за рахунок літнього сезону, в жаху від того, що втрачають заробіток.
Донбас
07.10.2024
09:53

Як із «ДНР» і «ЛНР» роблять «фабрику мрій». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Свого часу засновник радянської імперії Володимир Ленін заявив, що «з усіх мистецтв для нас найважливішим є кіно». Тож не дивно, що пропагандисти окупованого Донбасу та їхні кремлівські куратори сприйняли цю вказівку досить серйозно і вирішили...
Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Всі статті