Продуктові набори й тижневий запас хліба отримали мешканці двох прифронтових сіл Луганської області - ОВА

Мешканці двох прифронтових сіл Луганської області отримали тижневий запас хліба й продуктові набори 24 липня. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 25 липня.

"Попри небезпеку, ми продовжуємо підтримувати жителів, які ще не евакуювалися. Так, учора до Новолюбівки та Невського доставили продуктові набори та тижневий запас хліба, усе вже роздали людям", - сказано в повідомленні.

Лисогор зазначив, що прифронтові Невське та Макіївка перебувають під щільним вогнем росіян. За останню добу ворог застосовував там 95 безпілотників, авіацію, артилерію. Наслідки для Невського - ще два пошкоджених будинки.

"Противник атакує зовсім поруч - 11 разів загарбники спробували йти уперед біля Невського, Макіївки та в Серебрянському лісі. Також намагалися протиснути нашу оборону поблизу Стельмахівки", - пише також очільник ОВА.

Раніше повідомлялось, що з Макіївки на Луганщині евакуювали чоловіка. На евакуацію погодилось ще одне літнє подружжя з Невського.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті