Прес-секретар Путіна відмовився коментувати знищення російського БДК "Цезар Куніков". Каже, запитайте у Міністерства оборони

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков відмовився коментувати знищення біля берегів окупованого Криму російського БДК "Цезар Куніков". Про своє небажання коментувати резонансні втрати ЗС РФ він заявив російським журналістам у середу.

"Дивіться, це все-таки безпосередньо пов'язано з ходом спеціальної військової операції (агресії РФ проти України - "ОстроВ"). Відповідно, це прерогатива Міністерства оборони. Я пропоную вам орієнтуватися на повідомлення наших військових колег. Я з цього приводу нічого сказати не можу", - уникнув він відповіді на запитання, чи не знищить ЗСУ весь Чорноморський флот РФ. 

Міністерство оборони Росії жодних коментарів із цього приводу теж не дає.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті