Пощастить не всім: у «ДНР» відібрали 17 опорних міст і найперспективніші підприємства, яким приділятимуть підвищену увагу 

У «ДНР» відібрали 17 опорних міст і 125 перспективних підприємств, яким приділятимуть підвищену увагу. Про це повідомив російський чиновник Євген Солнцев, відряджений на окупований Донбас на посаду «прем'єр-міністра» в інтерв'ю російським пропагандистам.

«Ми вибрали 17 опорних міст, за якими зараз триває формування окремої програми», - не назвав він населені пункти, яким пощастило.

Другий напрямок, за словами Солнцева, стосується відновлення промисловості. «Тому що сьогодні економіка регіону дотаційна, і її треба структурно змінювати», - визнав він знищення економічного потенціалу Донецької області після 2014 року. Які підприємства увійшли до ТОП-125 найперспективніших російський чиновник теж не уточнив. Він назвав лише зруйнований російською армією металургійний завод ім. Ілліча в Маріуполі, який окупаційна влада планує запустити.

 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті