Політика НАТО незмінна: Польща не збиватиме російські ракети та "Шахеди" в повітряному просторі України

Політика НАТО незмінна: Польща не збиватиме російські ракети та "Шахеди" в повітряному просторі України. Об этом заявил генеральный секретарь Альянса Єнс Столтенберг.

"Альянс буде підтримувати Україну і ми зараз збільшили свою допомогу, зокрема коштом різних систем ППО. Звісно, F-16 також є важливим в цьому контексті. Ми надамо і більше наземних систем ППО і боєприпаси до тих, які є", - цитують його західні ЗМІ.

Як повідомлялося раніше, міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Варшава розглядає пропозицію Києва збити російські ракети, що прямують у бік території Польщі, поки вони ще перебувають у повітряному просторі України. Цю пропозицію було включено в угоду про спільну оборону між двома країнами, підписану під час візиту президента Володимира Зеленського до Варшави.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті