Поліцейські показали, як під повторними ударами рашистів у Костянтинівці на Донеччині рятували людей

Національна поліція Украни сьогодні, 29 вересня, розмістила відео з Костянтинівкі: як поліцейські під повторними ударами російсбклї армії кілька лнів тому рятували людей.

"Днями російські окупанти вдарили по місту ракетою Х-38, поцілили по торговому центру та ринку. Першими на місце удару прибули місцеві поліцейські. Аби якнайшвидше обстежити місце обстрілу та з’ясувати, чи є постраждалі, правоохоронці розділилися на групи. Обходили кожен закут, щоб не пропустити тих, хто потребує допомоги. Перевірили будівлю, яка ще палала. Керував роботою груп начальник поліції Костянтинівки Дмитро Кірдяпкін", - йдеться у повідомленні.

У момент обстеження пролунала повітряна тривога. Поліцейські оперативно організували евакуацію мирних мешканців до найближчих укриттів. У цей час ворог знову завдав ударів по місту, скинувши авіабомби «ФАБ-250».

"Після закінчення тривоги правоохоронці попросили громадян залишити місце прильоту, адже був ризик нових ударів. А самі, ризикуючи життям, продовжили роботу: надавали допомогу постраждалим, збирали докази воєнного злочину РФ. Поліція закликає громадян евакуюватися, бо залишатися на Донеччині – вкрай небезпечно", - додали поліцейські.

Статті

Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Всі статті