Підозрюваний у замаху на Трампа перебував у Республіканській партії - ЗМІ

Чоловік, підозрюваний у спробі замаху на експрезидента США Дональда Трампа, був членом Республіканської партії. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на телеканал CNN та бази даних виборців штату Пенсільванія.

Згідно з цією інформацією, 20-річний Томас Метью Крукс був зареєстрованим виборцем, і у 2024 році міг проголосувати вперше.

Також вдалося встановити, що 2021 року він зробив невелику пожертву - $15 - на адресу одного комітету політичної дії, пов'язаного з Демократичною партією.

Тим часом співробітники правоохоронних органів обшукали будинок у Бетель-Парку (штат Пенсильванія), де проживав підозрюваний.

Співробітники CNN зв'язалися з його батьком, Меттью Круксом, однак той відмовився давати коментарі про сина до розмови з органами правопорядку.

Як повідомлялося, Трамп дістав поранення під час стрільби на передвиборчому мітингу в Пенсільванії.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті