Підозрюваному у вбивстві Фаріон обрали запобіжний захід

У Галицькому суді міста Львова обрали запобіжний захід для 18-річного мешканця Дніпра, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон, - повідомляє "Суспільне" 26 липня.

Справу розглядає суддя Олег Юрків.

Фігуранта відправили під варту без права внесення застави на 60 діб.

Також підозрюваний у вбивстві Фаріон дав перший коментар ЗМІ, відео якого зʼявилося у пабліках: cтверджував, що з "Фаріон нічого не робив" та "нікого не вбивав"; dідмовився коментувати ставлення до неонацистських рухів; dідмовився говорити про своє ставлення до Росії як держави, але заявив, що "абсолютно негативно" ставиться до правлячого там режиму; з батьками не спілкувався після затримання; водночас декілька разів заявив, що хоче "цікавих запитань" від ЗМІ, але так і не пояснив, що саме має на увазі.

Як повідомлялося, Служба безпеки України відпрацьовує версію про причетність російських спецслужб до убивства громадської діячки, колишньої народної депутатки Ірини Фаріон. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті