Під час масованого російського удару в повітряний простір Польщі з боку України зайшов невідомий повітряний об'єкт

У повітряний простір Польщі з боку України увійшов неідентифікований літальний об’єкт вранці 29 грудня. Про це повідомило Оперативне командування Збройних сил Республіки Польща в мережі Х (Twitter).

"Вранці в повітряний простір Республіки Польща з боку кордону з Україною увійшов невпізнаний повітряний об’єкт, який від моменту перетину кордону до зникнення сигналу спостерігався радарами системи ППО країни. Відповідно до чинного порядку оперативний командувач Збройних Сил мобілізував наявні сили та засоби", - сказано в повідомленні.

Об’єкт, який рухався на великій швидкості, спостерігали мешканці ґміни Долгобичув на у Люблінському воєводстві, з посиланням на радіо RMF пише zaxid.net.

"Мова йде про територію навколо Пшеводува - саме тут рік тому вибухнула ракета, яка прилетіла з території України. Це село розташоване лише за 7 км від кордону з Україною".

Раніше повідомлялось, що російські ракети впали на територіїї Польщі, є загиблі

Раніше також повідомлялось, що в Польщі експерти дали висновок по ракеті, яка впала на її територію.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті