Під час атаки українських дронів на базу Чорноморського флоту ліквідовано командира ворожого десантного катера

Командира російського десантного катера старшого мічмана Дениса Нікітіна ліквідовано під час атаки українських морських дронів на базу Чорноморського флоту. Про це з посиланням на росЗМІ повідомляє Телеграм-канал "Донбасс. Важно" 23 листопада.

"Чотири надводних катери-камікадзе ЗСУ намагалися завдати удару по російських десантних катерах проєкту 11770 "Серна", одним із яких командував Денис Нікітін. Рятуючи свій корабель від влучання дрона, старший мічман геройськи загинув", - пафосно написали росЗМІ.

Раніше повідомлялося, що удар на Арабатській Стрілці "припав" на нараду в КП угруповання РФ "Дніпро": щонайменше одного ліквідовано, кількох важко поранено.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті