Передані Росією окупованому Луганську автобуси не виходять на маршрут через відсутність водіїв. З цієї ж причини відклали запуск електробусів

Запуск електробусів в окупованому Луганську відтерміновують у зв'язку з кадровим дефіцитом. Про це йдеться в повідомленні місцевого підприємства "Луганськміськтранс".

За словами його директора Владислава Насонова, запуск електробусів планувався вже цього року. 

"Але з огляду на те, що в нас є кадровий голод, ми шукатимемо водіїв, які мають заповнити вже наявний штат транспортних засобів і паралельно встановлювати станції зарядки", - розповів він.

Ба більше, поскаржився він, навіть звичайні автобуси, які окупаційній владі передали з Росії, простоюють без водіїв. "Наразі у зв'язку з дефіцитом кадрів на підприємстві є автобуси, які не експлуатуються", - визнав директор-колаборант.

"У нас стоять уже придбані автобуси, які не експлуатуються. Тому йдеться про те, що після того, як ми випустимо всі наявні автобуси, будуть запущені й електробусні маршрути", - відклав він запуск електробусів на невизначений термін. 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті