"Паспортний сервіс" припиняє свою діяльність у Туреччині

«Паспортний сервіс» припиняє свою діяльність у Туреччині. Про це повідомляється на сайті  Державної міграційної служби.

"У відокремленому підрозділі ДП «Документ» у місті Стамбул триває процес припинення діяльності на території Туреччини. У разі виникнення питань, звертайтеся у ДП "Документ" через офіційні ресурси: електронну адресу, соцмережі, контакт-центр", - йдеться у повідомленні.

Як розповів Укрінформу речник Державної міграційної служби Гага Кікнадзе, причиною закриття “Паспортного сервісу” у Стамбулі є закінчення експериментального проєкту, у рамках якого він діяв у Туреччині. 

Отримати паспортні послуги громадяни України можуть у закордонних філіях ДП “Документ” у Німеччині, Італії, Словаччині, Іспанії, Чехії та Польщі.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті