Партія сказала: "Надо!". Голова "виборчого штабу Путіна в ДНР" пообіцяв раніше за всіх у РФ зібрати підписи на його підтримку

Співголова "виборчого штабу Путіна в ДНР" Сергій Самохін пообіцяв раніше за всіх у РФ зібрати підписи на підтримку російського диктатора на президентських виборах 2024 року. Про це він розповів місцевим журналістам.

Збір підписів на підтримку Володимира Путіна в "ДНР" буде найшвидшим серед регіонів Росії, - заявив він, порушуючи всі норми світового права, назвавши Донецьку область України частиною держави-агресора. 

"Процес іде активно. Я думаю, Донбас буде тим регіоном, де буде найменше проблем зі збором підписів на підтримку Володимира Путіна. Тому що тут у людей позиція досить однозначна і підтримуюча. Тому, я думаю, що в Росії у нас буде найшвидший і найкращий збір підписів, - запевнив він. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті