Від обстрілів у окупованому Донецьку постраждала Олександрівка у Ленінському районі (ВІДЕО, ФОТО)

У Ленінському районі окупованого Донецька сьогодні вночі були обстріли у районі багатоповерхівок біля дитячої стоматології та приватного сектору на Олександрівці. Про це повідомляє Олексій Кулємзін, що називає себе "головою адміністрації" міста  та у соцмережах 8 листопада.

"В районі дитячої стоматології - попадання до багатоквартирного будинку. Інформація уточнюється", - написав "мер".

За інформацією Кулємзіна, у ранковому обстрілі Ленінського району загинув чоловік 1954 р.н.

Зранку також повідомляється про "приліт" снарядів на розташовану поруч Олександрівку.

"Внаслідок обстрілу Ленінського району після прямого влучення в приватний будинок отримала контузію жінка 1951 р. н. Госпіталізована до лікарні №6", - пише Кулємзін.

Зазначимо, що в умовах війни неможливо перевірити цю інформацію.

Варто нагадати, що саме бойовики "ДНР" за потужної вогневої підтримки російської армії після 24 лютого розпочали активні бойові дії з метою "виходу на адміністративні кордони області".

Як повідомлялося, у центрі тимчасово окупованого Донецька вранці 7 листопада сталася сильна пожежа в будівлі "залізничної адміністрації" (до окупації тут розташовувалося Управління Донецької залізниці).

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті