Остін провів телефонну розмову з міністром оборони РФ Бєлоусовим

Пентагон повідомив, що міністр оборони США Ллойд Остін переговорив із міністром оборони РФ Бєлоусовим, обговорив із ним ситуацію навколо України та наголосив на важливості збереження комунікацій між військовими США та Росії, - пише ТГК Brief увечері, 25 червня.

"Розмова Остіна і Бєлоусова відбулася з ініціативи американської сторони, заявив Пентагон", - ідеться в повідомленні.

До сьогоднішнього дня остання розмова між главами оборонних відомств РФ і США відбулася в березні 2023 року, тоді міністром оборони Росії ще був Сергій Шойгу.

За версією пабліка, приводом для розмови міністрів США і РФ стало оголошення демаршу послу США в Росії після обстрілу Севастополя.

Раніше повідомлялося, що російські "Z-канали" звинуватили своє ППО в загибелі людей у Севастополі, а владу - у відсутності укриттів і зазиванні на курорт.

Статті

Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Країна
28.06.2024
12:10

Україна ЄС: із чого почнемо?

За даними Держгеонадр, в Україні знаходиться близько 30% світових запасів руд, що містять титан. Це 40 доступних до розробки родовищ
Світ
27.06.2024
14:25

"Люди в Бєлгороді знають, що коли Росія бомбить Харків, вони також страждають". Огляд західних медіа

Втягнутість у війну об’єднала Бєлгород. Майже 70 відсотків його жителів займаються волонтерством: збирають гроші, приєднуються до територіальної оборони, укомплектовують лікарні...
Всі статті