Окупанти здійснили за добу понад 2 тис обстрілів Донеччини: загинули дитина і дорослий, ще четверо поранені, зруйновано житло

Окупанти здійснили за добу 2121 обстріл Донеччини: загинули дорослий і дитина, четверо поранені, зруйновано житло. Про це повідомляє поліція регіону.

"Армія рф накрила вогнем 13 населених пунктів: міста Костянтинівка, Красногорівка, Курахове, Лиман, Торецьк, Часів Яр, селища Велика Новосілка, Райгородок, села Андріївка, Ганнівка, Калинове Краматорського району, Костянтинопіль, Мемрик. Пошкоджено 21 цивільний об’єкт - 14 житлових будинків, підприємство, автомобілі, залізничні рейки, ЛЕП", - йдеться у повідомленні.

"По Мемрику росія вдарила з РСЗВ «Град» - загинули 12-річна дівчинка та жінка, ще двоє людей отримали травми. Руйнувань зазнали 7 приватних осель і автомобіль. Внаслідок артилерійських обстрілів одну людину поранено у Красногорівці та одну – у Великій Новосілці. Снарядами пошкоджено домівки", - констатували в поліції.

Зазначається також, що у Лимані ворог атакував приватний будинок та два цивільних авто. У Костянтинівці пошкоджено приватну оселю. В обох випадках – без постраждалих.

"Крім того, в ніч на 3 травня російські війська обстріляли Костянтинівку – тип озброєння встановлюється. Пошкоджено 5 приватних будинків, цивільне авто, перебито комунікації", - повідомляє поліція.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті