Окупанти за добу скинули понад 50 керованих авіабомб на Херсонщину

Протягом доби противник завдав 9 авіаційних ударів із застосуванням понад 50 керованих авіабомб по населених пунктах Херсонської області. Про це повідомляє у Телеграм командування Сил оборони півдня України 5 листопада.

Також повідомляється, шо ворог продовжує атакувати FPV-дронами. Загалом було зафіксовано 3 таких удари. Також противник скидає з БпЛА інших модифікацій осколкові боєприпаси - таких випадків за добу обліковували 35. Унаслідок цих ударів було поранено двох людей.

За минулу добу ворог здійснив понад 80 артилерійських обстрілів із використанням близько 460 снарядів, зокрема 8 обстрілів населених пунктів.

"По місту Херсон ворог вдарив 4 рази, двічі обстріляно Очаків, також під вогнем окупантів були Тягинка та Кочкарівка. Унаслідок артилерійських обстрілів загинув 1, поранено 5 цивільних і представника Національної поліції, пошкоджено 4 багатоповерхівки, приватні будинки, 2 будівлі магазинів і автомобіль", - зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, окупанти поцілили у житловий будинок у Херсоні: поранений 61-річний чоловік. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті