Окупанти за добу 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини

Російські окупанти за минулу добу 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 764 особи, у тому числі 124 дитини. Про це у Телеграм повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Він також розповів про оперативну ситуацію по області станом на ранок 15 березня.

"Покровський район. У Мар'їнській громаді пошкоджено будинок у Красногорівці. У Курахівській громаді обстріляні околиці Гірника. Серед ночі росіяни випустили 6 ракет по Мирнограду — пошкоджені 2 адмінбудівлі, 9 багатоповерхівок і 3 інфраструктурні об'єкти. 

Краматорський район. Під ворожим вогнем околиці Костянтинівської і Лиманської громад.

Бахмутський район. У Нью-Йорку пошкоджено 3 будинки та інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені 10 приватних будинків", - зазначив очільник Донецької ОВА. 

За словами Вадима Філашкіна, за останню добу інформація про постраждалих не надходила.

Як повідомлялося, 14 березня головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський побував на Авдіївському напрямку.  

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті