Окупанти в Нікополі атакували дроном авто, в якому їхала сім'я з дітьми. Є загиблі

В Нікополі росіяни дроном атакували авто, в якому їхала родина з дітьми, загинули мати та 12-річна дочка, батько з 4-річною донькою постраждали. Про це повідомила Національна поліція України.

Як повідомляэться, 21 вересня, близько 19:00, окупанти прицільно спрямували дрон-камікадзе в автомобіль ВАЗ, який рухався по одній з вулиць міста.

"Машина вмить загорілася та вигоріла вщент. Поліцейські в складі слідчо-оперативної групи негайно виїхали на місце події та виявили, що внаслідок атаки одразу на місці загинула 12-річна дівчинка, яка перебувала в салоні на задньому сидінні авто", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на службовому транспорті правоохоронці евакуювали з місця обстрілу пораненого 25-річного чоловіка та його 25-річну дружину, яка на той час вже була без ознак життя.

"Їх 4-річну доньку, яка також зазнала поранень, до медзакладу доставили надзвичайники", - констатували в поліції.

Як повідомлялося, за 21 вересня росіяни вбили 3 жителів Донеччини: 2 в Удачному і 1 в Кураховому. 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті