Окупанти у Херсоні атакували з дронів двох дівчат віком 12 і 15 років

Російські військові 26 червня у передмісті Херсона атакували з дрона двох дівчат віком 12 і 15 років, їх шпиталізували у стані середньої тяжкості. Про це у Телеграм повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

"У 12-річної дівчинки діагностували вибухову травму та уламкові поранення голови, тулуба та кінцівок, йдеться у дописі. ЇЇ 15-річна сестра отримала вибухову та черепно-мозкову травми та контузію. Лікарі оцінюють стан потерпілих як середній", - повідомив Прокудін. 

Також до лікарні за допомогою самостійно звернулись троє дорослих, які перебували разом із дітьми, повідомив керівник ОВА.

Як повідомлялося, РФ скинула на Селидове 2 авіабомби, поранені 5 жителів, серед яких двоє дітей. 

Статті

Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Всі статті