Окупанти готуються посилити штурмові дії на Запорізькому напрямку - Сили оборони півдня

За інформацією української розвідки, російська армія збирає особовий склад штурмових груп на Запорізькому напрямку. Про це розповів речник Сил оборони півдня Владислав Волошин в етері національного телемарафону.

"Є тенденція за кілька останніх днів, що ситуація в Запорізькій області, саме на цій ділянці лінії розмежування, буде загострюватись. Вчора за минулу добу вже було 5 штурмів і є тенденція, що вони збільшаться, адже за інформацією нашої розвідки, ворог збирає особовий склад штурмових груп в районі Приютного", - сказав Волошин.

Він додав, що окупанти отримали з резервної бази зберігання автомобільного транспорту Південного округу РФ 25 легких автомобілів багі, що "говорить про те, що готуються штурмові дії".

Речник також наголосив, що ситуація на південному напрямку не менш напружена, ніж на інших ділянках фронту. Він повідомив, що наразі росіяни проводять розвідку боєм, застосовуючи штурмові групи 5-10 осіб.

"Їхня тактика - якнайшвидше подолати відстань між траншеями, між передніми краями і закріпитися в наших траншеях", - пояснив Волошин.

Як повідомлялося, ЗСУ знищили на півдні України вісім ворожих БПЛА, а також "ZALA" та "Supercam". 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті