Окупанти атакували залізницю на Харківщині, четверо працівників зазнали поранень

Під час нічної атаки 20 липня російські війська атакували залізницю на Харківщині, унаслідок чого працівники залізниці зазнали поранення, а курсування поїздів змінилося. Про це повідомили в «Укрзалізниці».

Як повідомляється, незначних поранень унаслідок обстрілу зазнали 4 залізничники. Також ушкоджено будівлі та рухомий склад самої залізниці.

Також російський обстріл пошкодив контактну мережу на виїзді з Харкова, а тому поїзди сполученням Київ — Харків 63 та 719 вирушили із запізненням, оскільки очікували на усунення наслідків удару. Наразі рух поновили, і ці поїзди прямують до столиці. Також затримується поїзд «Інтерсіті» до Краматорська.

Як повідомили в "УЗ", пасажирів довезуть до місця призначення за допомогою пересадок. Крім того, частину пасажирів для швидкості та зручності відвезуть резервними мікроавтобусами.

Як повідомлялося, росіяни повторним ударом по селищу Буди на Харківщині убили поліцейського й рятувальника. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті