Окупанти знизили темпи наступу на Бахмут після удару ЗСУ – ISW

Російські окупанти знизили темпи свого наступу на Бахмутському напрямі після успішного удару ЗСУ. Про це 30 жовтня повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW).

"Український Генштаб повідомив, що українські сили завдали високоточного удару по російським військам, які готувалися до нової атаки на південь від Бахмута, в районі Майорська. Генштаб повідомив, що внаслідок удару загинули близько 300 російських військовослужбовців", - зазначили аналітики ISW.

Також повідомляється про евакуацію ще 60 поранених до медичного закладу Горлівки. Підсумком цього удару стало те, що 29 жовтня українські військові не повідомляли про російські атаки під Бахмутом ні в ранковому, ні у вечірньому зведенні.

Співробітники Інституту окремо зазначили, що твердження росії та різних військових блогерів про початок російського наступу на Вугледар не підтверджується відео із районів бойових дій. Також Генштаб України не повідомляв про завдання російськими військами наземних ударів на заході Донецької області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донеччині воїни ЗСУ зірвали атаку ворога, знищивши сотні окупантів.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті