Охоронниця російських "сімейних цінностей" Львова-Бєлова пішла від чоловіка-священика до мільярдера

Уповноважена з прав дитини в РФ Марія Львова-Бєлова пішла від православного чоловіка-священика до російського мільярдера Костянтина Малофєєва. Про це з посиланням на The Telegraph пише Телеграм-канал «BRIEFLY» 29 липня.

«Цариця «сімейних цінностей» Володимира Путіна пішла від православного чоловіка-священика до російського мільярдера. Уповноважену з прав дитини в Росії Марію Львову-Бєлову звинувачують у лицемірстві через імовірний роман з олігархом Костянтином Малофєєвим», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що минулого тижня Марію Львову-Бєлову зняли такою, що йде пліч-о-пліч із Малофєєвим під час церковної процесії в Єкатеринбурзі, що викликало припущення про їхні романтичні стосунки. 

«Ні вона, ні Малофєєв не прокоментували ці заяви, але джерела, близькі до православної церкви, заявили, що вони відповідають дійсності», - ідеться в повідомленні.

Марія Львова-Бєлова одружена з Павлом Когельманом із 2003 року, має п'ятьох дітей від нього і ще п'ятьох усиновлених. Львова-Білова була однією з найзатятіших прихильниць путіна у війні проти України, викладаючи в соцмережі відео, на яких вона постає як взірець скромності та сімейних цінностей.

«Одягнена в довгі сукні, вона часто позує з дітьми, вона також використовує ці ролики для передачі прокремлівських послань і регулярно читає дітям з України лекції про святість шлюбу і його місце в релігії», - пише «BRIEFLY». 

Костянтину Малофєєву 50 років. Він також є переконаним прихильником дій росії в Україні і нібито дотримується суворих релігійних поглядів.

Як відомо, Львова-Бєлова, як і її подільник путін, заочно заарештована Міжнародним кримінальним судом у Гаазі за організацію викрадення дітей з окупованої території України.

Раніше розшукувана Міжнародним судом Львова-Бєлова запевняє, що сім'ї з дітьми не хочуть їхати зі зруйнованої Авдіївки.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті