Оборонний комітет ВР одноголосно підтримав виключення зі свого складу Безуглої

Комітет з питань оборони ВР проголосував за внесення постанови про виключення зі свого складу Марʼяни Безуглої. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк 22 липня.

"Нагадаю, що для цього треба: зареєструвати постанову - пройти з нею Регламентний Комітет -  винести на розгляд зали та набрати 226+ голосів", - пояснив нардеп, додавши, що "таку одноголосну підтримку Комітету треба справді заслужити".

Сама Безугла також відреагувала на рішення комітета у Фейсбуці.

" ...проголосував за те, щоб підготувати постанову щодо мого зняття з посади заступниці та виключення зі складу Комітету. Це може голосувати тільки зала, не Комітет, але вони продовжують старатися. Пропонував Федір Веніславський, коментувала Ірина Фріз. Підготував голова Комітету Олександр Завітневич (у якого секретарка з російським паспортом була чотири роки). «Слуга Народу» та «Європейська солідарність» в Комітеті діють разом. Не вирішують проблеми, а намагаються знищити тих, хто не мовчить і пробує вирішити. Кругова порука", - вважає нардепка.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті