Жодних знаків того, що РФ хоче переговорів, немає, але у партнерів знову "зуд" на цю тему – Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба не вважає, що росія посилає будь-які "сигнали" про нібито готовність до переговорів з Україною. Про це він сказав в ефірі загальнонаціонального телемарафону 28 липня.

"Ми щодня отримуємо ці знаки (про ніби готовність росіян до переговорів. – "ОстороВ") у вигляді чергових ракетних обстрілів української території, у вигляді заяв керівництва росії про те, що потрібно "звалити Зеленського", забезпечити "повну денацифікацію" України. Та немає насправді жодних сигналів – росія хоче воювати. Але дійсно під приводом бажання пом'якшити ситуацію перед зимовим сезоном у деяких партнерів починається знову "зуд" на тему переговорів із РФ", - сказав він.

Ці слова Кулеби стали реакцією на прохання прокоментувати слова ексміністра закордонних справ Павла Клімкіна про те, що "є такі сигнали", що росіяни через свою ситуацію на фронті "починають надсилати знаки" про готовність до переговорів.

За словами Кулеби, тим партнерам, у яких починається "зуд" щодо можливих переговорів з РФ, Україна "дуже спокійно та чітко роз'яснює", чому їхні надії на конструктивну позицію росії не відповідають дійсності.

Як повідомлялось раніше, Клімкін заявив, що путін "жадає переговорів".

Статті

Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Всі статті