Німеччина готує новий пакет військової допомоги Україні на 700 млн євро - ЗМІ

Німеччина планує передачу Україні нового пакета військової допомоги на загальну суму в 700 мільйонів євро. Про це 11 липня повідомляє литовське видання LRT.

Журналістам повідомили про підготовку цього пакета в кулуарах саміту НАТО у Вільнюсі. Повідомляють, що цього разу військова допомога складатиметься з різних боєприпасів і поки що не обумовленої зброї.

При цьому під час зустрічі з Володимиром Зеленським канцлер ФРН Олаф Шольц заявляв про підготовку пакета підтримки на 2,7 мільярда євро.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Німеччина оголосить нові пакети підтримки для України під час саміту НАТО.

Статті

Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Всі статті