"Нехай усе полетить у тартарари!". Медведєв закликав влаштувати Заходу "суцільний божевільний кошмар"

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв у своєму Телеграм-каналі видав черговий злісний коментар з приводу "нових американських санкцій". Медведєв погрожує влаштувати Заходу "тартарари".

"Адже вони - США та їхні срані союзнички - оголосили нам війну без правил!", - обурений заступник путіна в Радбезі РФ.

"Як реагувати?.. Треба щодня намагатися завдати максимальної шкоди тим країнам, які ввели проти нашої країни і всіх наших громадян ці обмеження. Шкоди в усьому, у чому можна нашкодити. Шкоди їхнім економікам, їхнім інститутам і їхнім правителям. Шкоди благополуччю їхніх громадян. Їхній впевненості в завтрашньому дні. Для цього треба і далі шукати критичні вразливості їхніх економік і бити по них у всіх сферах. Завдавати шкоди у всіх місцях, паралізуючи роботу їхніх компаній і державних установ", - закликає Медведєв.

"Буквально знищувати їхню енергетику, промисловість, транспорт, банківські та соціальні послуги. Наводити страх неминучим колапсом усієї критичної інфраструктури", - додає він. 

Медведєв також пропонує "передати "ворогам" Заходу всі можливі види озброєнь, крім ядерного, і почати війну в космосі". 

"...Нехай у них усе зупиниться, усе зіпсується, усе полетить у тартарари! Вони бояться соціальних вибухів? Давайте влаштуємо їх! Треба вкидати в їхню медіасферу всі найзловісніші нічні страхи, використовувати всі їхні моторошні фантомні болі. Не треба більше щадити їхню психіку! Нехай тремтять у своїх затишних домівках, нехай трясуться під ковдрами... Давайте перетворимо їхнє життя на суцільний божевільний кошмар, у якому вони не зможуть відрізнити дику вигадку від реалій дня, інфернальне зло від рутини життя", - пропонує російський політик, в адекватності якого сумніваються вже в усьому світі.

Як повідомлялося, Медведєв пригрозив ядерним ударом по Україні та країнах НАТО, якщо по території РФ битимуть західною зброєю.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті