"Не всьо так адназначна": російські медіа почали розганяти тему, що Пригожин може бути живим

В російських медіа почали розганяти тему, що "не всьо так адназначна" й Пригожин може бути живим. Про це пише офіційний канал Міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm 24 серпня.

"Згадався серіал The BlackList, здається, там був персонаж, який надавав VIP послуги інсценування загибелі в авіатрощі бізнес-джетів з фальшивою випискою ДНК-експертизи, – сказано в повідомлені. – Просто асоціація з фільмом, жодних припущень. До того ж "обнулити" цілу верхівку "вагнерівців" і створити їм життя з чистого аркушу - це досить складне завдання, можливо, навіть з розряду неможливих, враховуючи кількість дійових осіб, що мають бути задіяні в подібній операції. Але прикольно, що тримають інтригу до кінця. В наступній серії цього "серіалу"  можуть сказати, що тест ДНК показав, ніби в літаку під прізвищем Пригожина був... Путін, і всі такі - "вау, який поворот" І Байден знову такий: "я ж казав, що без Путіна не обійшлось".

Раніше повідомлялося, що російські правоохоронці вважають, що в літаку Пригожина спрацював вибуховий пристрій.

Раніше також повідомлялося, що тіла Пригожина й Уткіна нібито офіційно впізнали. ЗМІ розповіли, хто і за якими саме ознаками зробив упізнання.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті