"Не всьо так адназначна": російські медіа почали розганяти тему, що Пригожин може бути живим

В російських медіа почали розганяти тему, що "не всьо так адназначна" й Пригожин може бути живим. Про це пише офіційний канал Міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm 24 серпня.

"Згадався серіал The BlackList, здається, там був персонаж, який надавав VIP послуги інсценування загибелі в авіатрощі бізнес-джетів з фальшивою випискою ДНК-експертизи, – сказано в повідомлені. – Просто асоціація з фільмом, жодних припущень. До того ж "обнулити" цілу верхівку "вагнерівців" і створити їм життя з чистого аркушу - це досить складне завдання, можливо, навіть з розряду неможливих, враховуючи кількість дійових осіб, що мають бути задіяні в подібній операції. Але прикольно, що тримають інтригу до кінця. В наступній серії цього "серіалу"  можуть сказати, що тест ДНК показав, ніби в літаку під прізвищем Пригожина був... Путін, і всі такі - "вау, який поворот" І Байден знову такий: "я ж казав, що без Путіна не обійшлось".

Раніше повідомлялося, що російські правоохоронці вважають, що в літаку Пригожина спрацював вибуховий пристрій.

Раніше також повідомлялося, що тіла Пригожина й Уткіна нібито офіційно впізнали. ЗМІ розповіли, хто і за якими саме ознаками зробив упізнання.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті