На тлі довготривалої «СВО» Z-військоводи журяться, що Росія відразу не застосувала проти України ядерну зброю. Тепер - тільки Третя світова...

На тлі довготривалої «СВО» Z-військовики журяться, що Росія відразу не застосувала проти України ядерну зброю. Цю тему вони обговорюють у соціальних мережах.  

«Найгірше в ланцюзі подій (Курськ, АЕС, аеродроми, пором) те, що момент для застосування показової ядерки упущено. Це раніше (а саме - на самому початку СВО) можна було обійтися випробуваннями, потім - трохи пізніше - одиночним ударом (скажімо, по Яворівському полігону). Зараз уже нічого з цього не спрацює. Це напівзаходи, повністю позбавлені сенсу, бо сп'янілого від вседозволеності супротивника не вразять від слова зовсім», - пише такий собі Лобаєв (понад 90 тис. передплатників у Телеграмі) з “Фонду розвитку збройових технологій”.

«Тому спіраль ескалації буде закручуватися і на наступному її рівні доведеться вже розглядати удар... стратегічним ЯО. Тобто, те, чого всіляко уникали, все одно доведеться зробити, тільки в гіршому становищі для нас. І це вже буде повномасштабна війна, якої так хотіли уникнути», - прогнозує він.

Статті

Країна
12.09.2024
16:21

Україна нарощує виробництво дронів: проблеми та виклики

73% опитаних виробників сектору ОПК не бачать жодних кроків від держави щодо покращення умов ведення оборонного бізнесу в Україні.
Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Світ
11.09.2024
10:17

«Не потрібно радикально й однозначно заявляти про неможливість переговорів». Російські ЗМІ про Україну

Концентрація п'ятнадцятитисячного угруповання українських військ як головну мету розглядає зовсім не Білорусь, а, швидше за все, Росію. І насамперед територію Брянської області, в якій Київ може спробувати розіграти «курський сценарій».
Всі статті