На Таврійському напрямку ЗСУ знищили 2 роти окупантів і просунулися вперед

Українські воїни на Таврійському напрямку протягом доби вбили або поранили дві роти окупантів. Про це 10 липня в Telegram повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"На Таврійському напрямку рух Сил оборони триває. Ворог знищується. Артилерійські підрозділи Сил оборони протягом доби виконали 1179 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали понад дві роти", - повідомив генерал.

Також наші воїни знищили 17 одиниць військової техніки ворога - зокрема танк, БМП, станцію РЕБ, комплекс дальнього візуального спостереження "Муром-М" та автомобільну техніку. Також сили оборони знищили САУ 2С3 "Акація" і збили два безпілотники типу Zala і один типу Supercam. Знищити вдалося також дев'ять складів противника.

Нагадаємо, раніше генерал Олександр Сирський показав як ЗСУ під Бахмутом знищують МТЛБ і пікап окупантів.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті