На окупованих територіях росіяни змушують українських дітей на канікулах виготовляти сухі борщі для бойовиків

На тимчасово окупованих територіях ворог зобов'язав українських дітей на час канікул виготовляти сухі борщі для бойовиків. Про це повідомляє український Центр національного спротиву.

"Виготовлення сухих борщів для бойовиків, котрі прийшли вбивати українців, запровадили  окупанти на ТОТ.  Впродовж літніх канікул діти змушені будуть готувати продукти для ворога. Для реалізації акції росіяни збирають кошти у місцевого населення. Цей пропагандистський захід не новинка. Ворог систематично залучає дітей на тимчасово окупованих територіях до співпраці з армією рф. Зокрема дітей змушують плести маскувальні сітки та виготовляти окопні свічки", - зазначають у ЦНС.

Також окрім сухих борщів, маскувальних сіток та окопних свічок дітей на ТОТ використовують для комплектації дронів. Роблять це в рамках кремлівської пропагандистської програми геноциду усього українського, зазначається у повідомленні.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті