На окупованій Луганщині за місяць Росгварія влаштувала обшук для майже 150 тисяч місцевих жителів. Близько 600 осіб було затримано 

На окупованій Луганщині за місяць Росгварія влаштувала огляд для майже 150 тисяч місцевих жителів. Про це йдеться в так званому «управлінні Росгвадіїї по ЛНР».

«Співробітники СОБР і ОМОН Росгвардіі оглянули понад 145 тисяч громадян і понад 110 тисяч транспортних засобів на автомобільних контрольно-пропускних пунктах у ЛНР за місяць», - зазначається в ньому.

За результатами «перевірки на дорогах» затримано близько 600 осіб. Російські силовики та їхні луганські поплічники запевняють, що затримали сімох прихильників ЗСУ, 75 підозрюваних у різних злочинах і понад 500 осіб за адміністративні правопорушення.

 

Статті

Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Країна
12.09.2024
16:21

Україна нарощує виробництво дронів: проблеми та виклики

73% опитаних виробників сектору ОПК не бачать жодних кроків від держави щодо покращення умов ведення оборонного бізнесу в Україні.
Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Всі статті