На Київщині російським обстрілом 23 червня пошкоджено 72 приватних та 8 багатоповерхових будинків - ОВА

На Київщині російським обстрілом 23 червня пошкоджено 72 приватних та 8 багатоповерхових будинків. Про це у Телеграм ввечері 23 червня повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

"Станом на 21:30 у Обухівському районі області внаслідок падіння уламків пошкоджено 72 приватних будинки. Крім того, пошкоджені квартири в 8 багатоповерхівках. За меддопомогою звернулося 2 осіб із незначними пораненнями. Госпіталізація не знадобилася", - повідомив глава області.

За його словами, уламками також пошкоджено корпуси лікарні.

"Крім того, пошкоджено 13 будівель. Серед них комунальне підприємство, автошкола, аптека, АЗС, продуктовий магазин, центр зайнятості, готель, медцентр, низка підприємств, автомийка. В приміщеннях вибиті вікна, балкони, двері, посічені фасади та покрівлі. Пошкоджено 28 автомобілів", - констатував Кравченко.

"Населенню надається вся необхідна допомога. Представники КОВА та місцевої громади продовжують опрацьовувати інформацію щодо потреб людей. До відновлення пошкоджених обʼєктів вже долучилися благодійники – МФ GEM та БФ Андрія Засухи. Завдання всіх служб – оперативно допомогти людям із ремонтом пошкоджених будівель та приміщень", - зазначив Кравченко.

Як повідомлялося, зранку 23 червня ворог атакував Київську область ракетами

Статті

Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Країна
28.06.2024
12:10

Україна ЄС: із чого почнемо?

За даними Держгеонадр, в Україні знаходиться близько 30% світових запасів руд, що містять титан. Це 40 доступних до розробки родовищ
Всі статті