На Херсонщині є влучання в житлові квартали: поранено людей, пошкоджено багатоповерхівки, приватні будинки й СТО

Російські окупанти обстріляли житлові квартали населених пунктів Херсонської області минулої ночі, пошкоджено багатоповерхівки й приватні будинки, є поранені. Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Телеграм 17 жовтня.

"Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 5 багатоповерхівок та 10 приватних будинків. Також окупанти понівечили станцію техобслуговування та приватні автомобілі", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що через російську агресію 6 людей дістали поранення.

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами на Херсонщині опинилися Тягинка, Михайлівка, Станіслав, Софіївка, Берислав, Новокаїри, Комишани, Велетенське, Гаврилівка, Білозерка, Осокорівка, Червоний маяк, Шляхове, Бургунка, Садове, Антонівка, Придніпровське, Інженерне, Зміївка та місто Херсон.

Раніше повідомлялось, що рашистський дрон атакував авто в Бериславському районі Херсонщини, загинуло двоє жінок.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті