На Херонщині окупанти скинули вибухівку на цивільне авто, є постраждалі

У понеділок, 21 жовтня, російські окупанти скинули з безпілотника вибухівку по цивільній автівці у Нововоронцовці Херсонської області, через атаку постраждали двоє чоловіків. Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Так, унаслідок скидання вибухівки з дрона поранення дістав 61-річний чоловік. У нього зафіксували мінно-вибухову травму, поранення голови та руки. 

Також постраждав 51-річний чоловік. Він у важкому стані - діагностовано мінно-вибухову травму, поранення грудної клітини, голови та очей, забій головного мозку. 

Зазначається, що наразі потерпілі перебувають під наглядом лікарів.

Як повідомлялося, окупанти завдали удару дронами по газопроводу в Херсоні, без газопостачання залишилось близько 600 будинків. 

Статті

Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Донецьк
24.10.2024
17:00

Як ізраїльський песик Хібукі допомагає дітям з Донеччини переживати війну

Терапія полягає в тому, що дитина переносить на іграшку свої переживання і страхи та, говорячи від імені собачки, насправді проживає власний досвід, не замикається на своїй психотравмі, розповідає про власні переживання та почуття.
Країна
24.10.2024
09:00

Українські банки: війна, а прибутковість зростає

Цього року динаміка у банків справді вражає. Вже за підсумками І півріччя вони отримали рекордний прибуток – 79 млрд грн, на 16,8% більше за минулорічний показник.
Всі статті