На Донеччині на сьогодні діють 183 пункти незламності

На території Донецької області на сьогодні діють 183 пункти незламності. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін під час засідання Ради оборони Донецької області 7 травня.

Станом на сьогодні на території області діють 183 пункти незламності, які мають бути в постійній готовності для тимчасового розміщення громадян в разі надзвичайних ситуацій. За період з 1 жовтня 2023 по 7 травня 2024 включно через руйнування будівель припинено роботу 23 пунктів незламності.

«Щодо споруд цивільного захисту — всього на обліку перебуває 1561 такий об’єкт. Постійно обстежуємо їх та приводимо до належного стану. Вкотре закликаю виїжджати з Донеччини до більш безпечних регіонів. Бережіть себе та своїх рідних!», - наголосив Вадим Філашкін.

Як повідомлялося, відтепер з 2 травня 2024 року, обов’язкова евакуація з Донеччини здійснюватиметься до Волинської області.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті