У Дніпрі запрацюва Міжрегіональний спеціалізований центр поліції з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

У Дніпрі розпочав роботу Міжрегіональний спеціалізований центр поліції з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Про це повідомила Луганська ОВА у соцмережах 11 жовтня.

"У Дніпрі відкрили Міжрегіональний спеціалізований центр поліції з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Громадяни матимуть максимальний доступ до інформації, пов’язаної зі зникненням безвісти особи за особливих обставин", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що центр об’єднуватиме в собі роботу поліцейських з трьох регіонів - ГУНП в Донецькій, Луганській та Дніпропетровській областях. В одному місці працюватимуть слідчі, працівники карного розшуку, криміналісти, вузькоспеціалізовані спеціалісти з розшуку безвісти зниклих осіб. 

"Центр має стати комунікаційним хабом для всіх органів, уповноважених на розшук та облік осіб, зниклих безвісти за особливих обставин", - сказано також у повідомленні.

Заклад обладнаний приладами швидкісного встановлення ДНК, тому родичі зниклих зможуть прямо на місці здавати свої біологічні зразки для подальшого порівняння та ідентифікації загиблих осіб.

Раніше повідомлялось, що в Луганській обласній прокуратурі почав працювати відділ організації підтримки потерпілих і свідків, прийом ведеться у трьох містах.

Статті

Країна
11.10.2024
13:38

Бюджет-2025: стеля можливостей

Соціальні виплати наступного року не підвищуватимуться (за винятком пенсій), воєнні витрати також залишаться на нинішньому рівні. Такими є головні особливості проєкту держбюджету-2025
Світ
10.10.2024
16:00

“Путін буде робити ставку на те, що зможе нав’язати мир на своїх умовах”. Огляд західних медіа

"Російські війська здобували територію в серпні та вересні темпами, небаченими з 2022 року, заявив Пасі Паройнен, аналітик Black Bird Group..."
Донецьк
09.10.2024
21:00

Остання фортеця вуглепрому на Донеччині. Чому люди залишаються працювати попри небезпеку

Шахтоуправління «Покровське» – єдине вугільне підприємство, яке зараз працює у Донецькій області. До війни кількість працівників тут складала близько 10 000 людей, а видобуток вугілля на рік – до 8 мільйонів тон.
Всі статті