Міноборони РФ для зйомок ролика із закликом воювати в Україні залучило актора, поміченого в розбещенні неповнолітніх

У рекламі російської пропаганди про принади служби за контрактом в армії РФ на війні в Україні знявся актор, якого підозрювали у зв'язку з особою до 16 років. Про це повідомляють російські Телеграм-канали.

Як повідомляється, 2 серпня міноборони росії виклало на своїй сторінці в соцмережах рекламу служби за контрактом. "Ми росіяни, з нами Бог!" - називається відео. 

Видання "Агентство" з'ясувало, що одну з ролей виконав актор Турал Гасумов, якого у 2000-х в Україні підозрювали в сексуальному зв'язку з особою до 16 років і, можливо, навіть судили за це. 

Як зазначається, 2006 року в Україні на нього порушили кримінальну справу за статтею "Статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості" (частина 1 статті 155 КК України), Гасумова за нею навіть оголошували в розшук. 

Другу справу було порушено 2008-го за статтею "Крадіжка" (частина 3 статті 185 КК України). Із витоків не вдалося зрозуміти, чи був Гасумов засуджений за цими статтями. 

Відомо, що він уродженець Баку, але зараз проживає в Москві. Періодично знімається в програмах і рекламах. Про те, що він був задіяний у зйомці реклами служби за контрактом, Гасумов сам писав у своїх соц мережах, повідомляє ASTRA.

Нагадаємо, стало відомо, хто з російських окупантів вкрав єнота з Херсонської області і хто на ньому заробляє зараз.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті