Мешканку Антрацита, окупованого з 2014 року, ФСБ затримала за "шпигунство" на користь України

Окупаційне управління ФСБ РФ по "ЛНР" порушило кримінальну справу стосовно мешканки Антрацита, окупованого з 2014 року, яка нібито "передавала київським бойовикам дані про техніку і військовослужбовців" російської армії. Про це повідомила пресслужба ФСБ, пишуть окупаційні ЗМІ 3 травня.

"Відповідно до отриманих матеріалів встановлено, що мешканка міста Антрацит, керуючись особистими мотивами, з метою надання сприяння українським збройним формуванням здійснювала збирання і передачу відомостей, зокрема про місця дислокації особового складу та військової техніки збройних сил Російської Федерації, задіяних у проведенні спеціальної військової операції", - пише ФСБ.

На опублікованому відео жінка каже, що передавала певні відомості чиновнику, який на той час був головою Луганської ОДА. При цьому час, про який ідеться, і прізвище чиновника не вказуються.

Раніше повідомлялося, що ще одну мешканку Луганщини - селища Троїцьке - окупанти звинуватили у "шпигунстві" на користь України.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті