Мер російського Невинномиська запропонував жителям "не скиглити" через відключення світла, а "їхати в Шебекіно"

Мер міста Невинномиськ Ставропольського краю РФ Михайло Міненков запропонував місцевим жителям «не скиглити» через відключення електрики та «поїхати в Шебекіно» подивитися, «як вони там без світла живуть». Про це повідомляє Телеграм-канал «Настоящее время» з посиланням на «Подъем». 

Відключення електрики сталося в деяких районах міста 16 липня. Міненков повідомив, що обмеження вводять через збій у роботі Ростовської АЕС. У прес-службі АЕС заявили, що причиною вимкнення стало спрацьовування системи захисту генератора відповідно до проектних алгоритмів. Через збій у низці регіонів на півдні РФ і анексованому Криму ввели обмеження на споживання електроенергії. 

Жителі Невинномиська, пише видання, скаржилися в соцмережах, що разом зі світлом зникла і вода: «Дітей до сну готувати треба - не викупати, не нагодувати». У відповідь на це Міненков заявив, що «все чудово, жодних проблем немає» і електропостачання відновили ще ввечері 16 липня.

«Не залишалися ми взагалі без світла, просто перебій був в одному мікрорайончику - година, в іншому - година. Постійно перемикали. Багато людей і багато думок. Я підтримую сьогодні одну думку. Я написав уже, що досить уже скиглити, якісь тепличні ми стали. Поїдьте в Шебекіно, подивіться, як вони там без світла живуть», - заявив він.

Як відомо, місто Шебекіно Бєлгородської області РФ опинилося в районі ведення бойових дій через агресію РФ проти України.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті