Майже 90% усіх доходів "бюджет" фейкової "ДНР" отримає за рахунок російських платників податків. Це 170 мільярдів

Майже 90% доходної частини "бюджету" фейкова "ДНР" отримає за рахунок російських платників податків. Такі параметри закладено у "прийнятому" такої собі  "народною радою" бюджеті на 2023 рік.

Сепаратистські ЗМІ зазначають, що "вперше ухвалено бюджет Республіки як суб'єкта Російської Федерації". Російські намісники Донбасу визнають, що бюджет буде дворівневим: "частина фінансування надходитиме з федеральної скарбниці". Водночас цифри показують, що ця "частина" насправді становить майже 90% від запланованих "доходів".

Так, доходна частина повинна становити трохи більше 196 мільярдів рублів. Власними надходженнями окупована частина Донецької області може забезпечити лише 25 мільярдів. Решту, майже 171 мільярд рублів, окупаційна влада розраховує отримати як "безоплатні надходження".

До безоплатних надходжень відносяться різні дотації та субвенції з бюджетної системи РФ або бюджетів суб'єктів Федерації.

Таким чином, "безоплатні надходження" від російських платників податків становитимуть близько 87% доходної частини "бюджету ДНР".

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті