"Мабуть, загинули якісь VIP-и". Над Афганістаном розбився російський чартер

Російський літак Falcon 10B (RA-09011), що належить російській компанії "Атлетік груп" і приватній особі, зазнав катастрофи над територією Афганістану. Про це повідомили в Росавіації.

"Увечері в суботу, 20 січня, перебуваючи в повітряному просторі Афганістану (біля кордону Таджикистану) перестав виходити на зв'язок і зник з екранів радарів літак Falcon 10, зареєстрований у державному реєстрі цивільних повітряних суден Російської Федерації". - йдеться у повідомленні.

Літак виконував чартерний рейс з Індії в столицю Узбекистану Ташкент, а потім в російський Жуковський. Як повідомили в росавіації попередньо, на борту літака перебувало два пасажири і чотири члени екіпажу.

За даними росЗМІ, на борту літака, що зник з радарів в Афганістані, перебували двоє росіян. Попередньо, вони загинули.

Як прокоментував журналіст Денис Казанський, рано чи пізно це повинно було статися. "Після введення санкцій російські літаки ламалися і здійснювали екстрені посадки майже щотижня. Цей перший, який не долетів. На борту літака було 6 осіб. Це був чартерний рейс в інтересах "Газпрому". Мабуть, загинули якісь VIP-и", - зазначив журналіст.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті