"Мабуть, загинули якісь VIP-и". Над Афганістаном розбився російський чартер

Російський літак Falcon 10B (RA-09011), що належить російській компанії "Атлетік груп" і приватній особі, зазнав катастрофи над територією Афганістану. Про це повідомили в Росавіації.

"Увечері в суботу, 20 січня, перебуваючи в повітряному просторі Афганістану (біля кордону Таджикистану) перестав виходити на зв'язок і зник з екранів радарів літак Falcon 10, зареєстрований у державному реєстрі цивільних повітряних суден Російської Федерації". - йдеться у повідомленні.

Літак виконував чартерний рейс з Індії в столицю Узбекистану Ташкент, а потім в російський Жуковський. Як повідомили в росавіації попередньо, на борту літака перебувало два пасажири і чотири члени екіпажу.

За даними росЗМІ, на борту літака, що зник з радарів в Афганістані, перебували двоє росіян. Попередньо, вони загинули.

Як прокоментував журналіст Денис Казанський, рано чи пізно це повинно було статися. "Після введення санкцій російські літаки ламалися і здійснювали екстрені посадки майже щотижня. Цей перший, який не долетів. На борту літака було 6 осіб. Це був чартерний рейс в інтересах "Газпрому". Мабуть, загинули якісь VIP-и", - зазначив журналіст.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті